Deluxe Hotel B en B "Secret Garden" in Voerstreek - het hart van van Limburg België

 

Kies voor uw retraite een van de 5 luxe kamers in onze Gastenkamers in 's Gravenvoeren - een klein traditioneel dorp in Zuid-Limburg.

Elke kamer van B&B Secret Garden is zorgvuldig gerenoveerd in een eigentijdse stijl, maar de inrichtingelementen houden nog steeds een vleugje traditionele architectuur en geschiedenis.

De kamers zijn groot en licht en hebben allemaal een eigen badkamer. Ze zijn uitgerust met elegante meubels, een flatscreen-tv, gratis WiFi en thee- en koffiefaciliteiten.

Een uitgebreid ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de eetzaal van ons B&B. Lunch en diner zijn op aanvraag mogelijk. Koude en warme dranken worden de hele dag door geserveerd.

De gasten van onze Bed and Breakfast kunnen altijd genieten van een prachtig uitzicht en de rust van onze grote tuin, gebruik maken van gratis parkeergelegenheid en een beveiligde fietsenberging. Voor de wijn- en bier bewonderaars stellen we voor om onze wijnkelder te bezoeken.

Wij zijn gevestigd op 3 minuten lopen van het dorpscentrum. Busstation ligt vlak voor onze Bed and Breakfast en het treinstation van Vise ligt op 7 minuten rijden van ons. Bed and Brealfast "Secret Garden" ligt op slechts enkele afstand van de populaire wandel- en fietsroutes.

We zijn er altijd om u te helpen met reisarrangementen.

Bezoek onze charmante Gastenkamers in Voeren
en we zijn er zeker van dat je niet teleurgesteld zult zijn!