Regelingen voor uw reis en uw verblijf

Boeken

U kunt een kamer boeken via ons online formulier, per e-mail of per telefoon. Als u niet onmiddellijk contact met ons op kunt nemen, laat dan een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. In het weekend reserveren we liever twee nachten. Als u aanvullende diensten nodig heeft, laat het ons dan weten wanneer u boekt.

Onthaal op de luchthaven

Op verzoek kunnen we u ontmoeten op de luchthaven of op de nabijgelegen treinstations.  Als u deze service nodig heeft, geef dit dan tijdens het boeken aan.

Aankomst / vertrek

U kunt inchecken van 14:00 tot 20:00 uur.

Uitchecken tot van 07:00 tot 12:00 uur.

Bij uitzondering moet elke andere check-in / check-out vooraf worden afgesproken en kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Betaling

Als er geen aanbetaling is gedaan via een bankoverschrijving, wordt 100% betaling voor de kamers bij aankomst in contanten voldaan. Houd er rekening mee dat we geen creditcards accepteren. De eindafrekening, inclusief een minibar, en alle extra diensten worden  vindt plaats bij vertrek. 

Storting

Een aanbetaling van EUR 50 per kamer kan vereist zijn bij het inchecken en zal bij vertrek teruggegeven worden, tenzij er een probleem is met schade aan onze eigendom, sleutels verloren gaan en andere schade veroorzaakt door onjuiste behandeling. 

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd van 08:00 tot 09:30 in onze eetzaal op de eerste verdieping.

Multimedia

Gebruik van WiFi-internet, evenals het kijken naar tv-kanalen in beide kamers en in de gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Een telefoon met een stadslijn kan op verzoek verstrekt worden.

Huisregels. Algemene voorwaarden van het verblijf.

    U hebt ervoor gekozen om in een pension te verblijven, wat betekent dat u zult deelnemen aan het gezinsleven van andere mensen en automatisch akkoord gaat met het volgen van de onderstaande regels voor verblijf:

 • Van onze kant zullen we er alles voor doen om u de meest comfortabele verblijf te garanderen, maar we vragen u om de slaap en privacy van uw gastheren, evenals de rest van de gasten te respecteren.
 • «B&B Secret Garden "is gerestaureerd en uitgerust met veel liefde en zorgzaamheid.  Daarom vragen wij u vriendelijk om voorzichtig te zijn met de ruimte die ter uw beschikking staat, evenals alle dingen en apparatuur die zich in uw kamer en in de gemeenschappelijke ruimtes bevinden; en laat alles achter in de staat waarin het zich bevond op het moment van uw aankomst.
 • We vragen onze gasten ook om het volgende:
  • Houd rekening met de openings- en sluitingstijden van onze vestiging.
  • 'S Avonds en' s nachts observeer de stilte en respecteer het recht op rust van andere gasten.
  • Tijdens uw verblijf gelieve de muziek, tv en andere multimedia-apparaten niet te luid te maken.
  • Breng geen eten naar de slaapkamers.  Maaltijden worden geserveerd in de eetkamer op de eerste verdieping.
 • Om hygiënische redenen en voor uw persoonlijk comfort, loop niet in vuile schoenen in slaapkamers, op trappen en in openbare ruimtes. In ons huis is er een speciale ruimte voor het opbergen van vuile schoenen en uitrusting om te wandelen. 
 • Andere mensen, behalve de gasten zelf, hebben geen toegang tot de kamers.
 • Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van rookmelders. (Voor roken in de kamers zal een boete opgelegd worden). Voor rokers zijn er speciaal aangewezen plaatsen in de open lucht. Deze regel is van toepassing op elk type rookapparaat.
 • In het geval van schade aan onze eigendom, moet u een vergoeding betalen, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en burgerlijke aansprakelijkheid. Elke vorm van diefstal wordt gemeld aan de politie.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan ​​om hygiënische en praktische redenen.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen, verlies, diefstal of schade veroorzaakt door uw eigen nalatigheid.  De schade die door derden aan de op onze parkeerplaats geparkeerde auto's veroorzaakt is, is niet gedekt.
 • We willen de negatieve impact op het milieu minimaliseren, dus we vragen u vriendelijk om water, elektriciteit, verwarming en handdoeken verstandig te gebruiken.