01. Woonkamer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woonkamer

Het ontbijt wordt meestal geserveerd van 08:00 tot 9:30 in onze eetkamer. Elke ochtend bieden wij u een uitgebreid ontbijt aan, bestaande uit een selectie van lokale kazen en vleeswaren, seizoensgebonden fruit,  jam,  gebakken croissants, taarten en brood, yoghurt, ontbijtgranen, broodbeleg,  sinaasappelsap en een verscheidenheid aan andere koude en warme dranken. Voor degenen met een vraatzuchtige eetlust, kunnen we als uitbreiding op het reguliere ontbijt, een van de warme maaltijden naar keuze, zoals gebakken eieren met de zonzijde omhoog, omelet of roerei met spek.

Warme en koude dranken zijn de hele dag door verkrijgbaar in onze gezellige eet-woonkamer. Er is een ruim aanbod aan bieren, een selectie aan wijnen en frisdranken. Als wij niet in de buurt zijn, kunt u zelf een drankje uit de koelkast pakken en wij zijn ervan overtuigd dat u uw naam op de plaat zult zetten.

   Als u specifieke voedingswensen heeft, laat het ons dan van tevoren weten, zodat wij de maaltijden speciaal voor u kunnen aanpassen.

    Een lichte en luchtige lounge wacht op onze gasten op de begane grond. Uitgerust met een comfortabele bank en fauteuils, is het een fijne plek om 's avonds samen te komen om TV te kijken, spelletjes te spelen, boeken te lezen of gewoon gezellig te kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie met wat zoete lekkernijen.